Mrkvová nátierka s tofu a pečivom je súčasťou vysokobielkovinového stravovacieho plánu.
čas prípravy: 10 minút
INGREDIENCIE
- 80 g tofu biele 0.2 SJ
- 1⁄2 x kus rožky grahamové (21 g) 1.2 SJ
- 1 a 1⁄2 ks mrkva (127.5 g) 0.9 SJ
- 30 x g cottage cheese biely napr. Rajo 0.1 SJ
- 1⁄2 ČL olivový olej (2.5 g) 0 SJ
- 1⁄2 ČL slnečnicové semená (2 g) 0.1 SJ
- 1⁄2 strúčik cesnak (1.5 g) 0 SJ
Postup
Slnečnicové semená opražte nasucho na panvici. Mrkvu nastrúhajte nahrubo a orestujte ju na oleji. Osoľte, okoreňte
podľa chuti a nechajte vychladnúť. Nastrúhajte tofu a pretlačte cesnak. Všetko spolu zmiešajte s cottage alebo lučinou,
osoľte a okoreňte podľa chuti. Podávajte s pečivom.
Ďalšie ingrediencie:
soľ, mleté čierne korenie, kari (ak na prísady nie ste alergická)
Ak máte záujem o stravovacie plány, viac informácií nájdete v sekcii služby – stravovacie plány.