Hydinové mäso s prílohou a zeleninou patrí do stravovacieho plánu so zvýšeným množstvom bielkovín.
čas prípravy: 20 min
INGREDIENCIE
- 2 a 1⁄2 ČL olivový olej (12.5 g) 0 SJ
- 95 g morčacie prsia bez kostí 0 SJ
- 1 a 1⁄2 x menšia naberačka kuskus (varený) (75 g) 1.7 SJ
- 1 miska objem (300 ml) špenát listový (20 g) 0 SJ
Postup
Okorenené kuracie/morčacie prsia opečte na tuku. Podľa druhu zeleniny ju buď orestujte na panvici alebo v rúre
(max. 180 °C). Dochuťte ľubovoľnými koreninami, bylinkami. Konzumujte spolu s prílohou. V prípade, že máte v
recepte uhorku a býva vám z nej na večeru ťažko, zvoľte iný druh zeleniny.
Ďalšie ingrediencie:
zeleninová soľ, korenie, bylinky (ak na prísady nie ste alergická)
Ak máte záujem o stravovacie plány, viac informácií nájdete v sekcii služby – stravovacie plány.